Yngvadottir.com

Förändring - lika naturligt som väderväxlingarna

Att “vända kappan efter vinden” har jag fått lära mig har en dålig klang… Fast för mig står det för något positivt – hade uttrycket funnits på Island, där jag har mitt DNA, skulle det stå för flexibilitet, en känsla för när det var dags att dra ut med 6-manna båten för fisket i gamla dar, och vilken väg det är klokast att ta under rådande omständigheter.

2020 kommer att vara ett år vi länge ska minnas där förändringarnas vindar blåst och förutsättningar skiftat från en dag till en annan. Det hela har för mig varit väldigt lärorik period och idag gjort mig till den mångsysslare jag hittills bara drömt om att få vara. För jag älskar variation och förändringar – det är nedärvt i mitt DNA.

Förändring - lika naturligt som väderväxlingarna

Att “vända kappan efter vinden” har jag fått lära mig har en dålig klang… För mig står det för något annat – hade uttrycket funnits på Island, där jag har mitt DNA, skulle det stå för flexibilitet, en känsla för när det var dags att dra ut med 6-manna båten för fisket i gamla dar, och vilken väg är det klokast att ta under omständigheterna.

2020 kommer att vara ett år vi länge ska minnas där förändringarnas vindar blåst kraftigt och förutsättningar skiftat från en dag till en annan. Det hela har för mig varit väldigt lärorikt och idag gjort mig till den mångsysslare jag hittills bara drömt om att få vara. För jag älskar variation och förändringar – det är nedärvt i mitt DNA.

Allt kommunicerar

Med avstamp i kärlek för det vackra och grunden i att ha lärt mig ett nytt språk i samband med flytten till Sverige – Är god kommunikation, oavsett hur den uttrycks, avgörande för att skapa trygghet och glädje.

Graceful Living

  • Hembesök för inredningsrådgivning
  • Moodboards
  • NCS color rådgivning
  • Ny färg åt gamla möbler

Workshops

  • Connect with elements går ut på att ta kontakt med: jag är, tänker, känner, gör och skapar
  • Authentic Communication ökar förståelsen för vikten av god kommunikation

Briefing

  • Att göra komplex information lättbegriplig för mottagaren är lite som att vara översättare. Upphandlingsdokument blir debrief, uppdragsbeskrivning   blir kreativ brief och styrdokument blir manualer.

Connect with Elements – Workshop in Iceland 2021

6 till 9 juni 2021 arrangerar jag ihop med Islandiaresor en workshop där vi bor mitt ute i naturen, 1,40 min bilfärd från Reykjavik. Vi åker på utflykter och ägnar åt oss att ta kontakt med de element som är tydligt närvarande på Island:  Eld, Jord, Vatten, Vind och Spirit.  Max antal deltagare är 6 personer.

Kontakta mig för info: sigrun@yngvadottir.com

För bokning och reseinfo:

https://www.islandia.se/se/island/res-i-grupp/elements-iceland

 

Jag har skapat en meny i pdf-form med det utbud jag erbjuder, på vilket sätt och till vilket pris. Kontakta mig gärna för mer information, skräddarsydda lösningar, referenser eller för att få pdf:en skickad till dig.

Bästa hälsningar,

Sigrún

“I think everybody should be nice to everybody”

Andy Warhol 1968

Sigrún Yngvadóttir • Stockholm • +46 730 74 56 46 • sigrun@yngvadottir.com • Instagram: sigrun_unnur